1:33 PM
Як кинути курити

Як кинути курити ?

Людина може самостійно кинути палити.
Існують люди які кинули палити, шляхом читання книг про шкідливість куріння, існують люди які кинули палити після того як переглянули фільм про шкідливість куріння, або після того як поспілкувалися з психологом. 

Цікаво, чому людина здатна відмовитися від шкідливої залежності?
Причина полягає в тому, що ми здатні змінювати себе самі, наші мізки здатні перезапуститися і працювати по іншому. Щось подібне відбувається з комп'ютером, коли програмна система отримує оновлення, то вона практично залишається такою як була, але вона працює по іншому. Людина теж може отримати оновлення своєї програмної системи, для цього її потрібно отримати потрібну інформацію.

Наприклад, щоб кинути палити, потрібно кожен день переглядати фільми про шкідливість паління, читати літературу про таку шкідливість куріння і тоді наступить момент коли людина не зможе курити сама. Кожна людина це особистість і перезапуск мізків у кожної людини відбувається по різному.

як кинути курити , шкідливість паліня
Віра в Бога теж може перезапустити мізки людини. Людина яка вірить в Бога змінюється, змінюється  завдяки отриманій інформації  і стає іншою. Релігія може життя людини змінити в погану сторону  а може змінити в кращу сторону. Релігія це інструмент керування людиною, тому багато залежить від того хто цей інструмент тримає в руках і яка у вас релігія.

 Я багато написав недобрих речей про релігію і віру в Бога і мої ті описи це правда, може я в чомусь і помиляюся, але не думаю що ці помилки суттєві.

Сьогодні хочу сказати, що віра в Бога може змінити людину на краще. Бувають випадки, коли люди читаючи Біблію змінюють своє життя, скажу це життя змінюють всі хто стає християнином, ці люди стають іншими. Бувають випадки, коли наркоман перестає вживати наркотики, вбивця перестає вбивати і сам йде в поліцію і зізнається там у своїх злочинах, п'яниця перестає пити.

Релігія і віра у Бога з простої людини здатна зробити іншу людину і ця людина на світ буде дивитися по іншому. Отримана релігійна інформація і поставлені цілі, змінюють людину. 

Хтось міняє своє життя заради здоров'я, хтось заради Бога, хтось міняє заради чогось іншого, це все відбувається завдяки отриманій інформації і завдяки перезапуску мізків. 

Примітка; Нічого дивного в цих змінах людини немає, такі зміни може робити не лише релігія, такі зміни в людині робить будь яка інформація, все залежить від інформації і самої людини. Якщо ви хочете кинути курити, то для цього потрібно кожен день отримувати потрібну інформацію і наступить момент коли ви курити не зможете.  

 

Категорія: Наука і Біблія | Переглядів: 219 | Додав: Volia | Теги: як кинути курити, бог, куріння, релігія, кинути палити, Віра, Шкідливість паління | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar