8:53 PM
Хто такий Бог

Хто такий Бог 

Написала мені в Ютубе людина коментар  "На мою думку, Бог один, а буддизм, мусульманство і інші релігії вигадують люди!!!"

Насправді Бог не один, ап Павло писав - Існує багато Богів і панів багато, але в нас один Бог Отець і один пан Ісус Христос.

Так хто такий Бог ?

Бог насправді різний, в буддизмі Бог це людина, в ісламі і юдаїзмі  Бог це одна постать яку уявити неможливо але її якось люди уявляють. Православний Бог це трійця, яка складається з трьох особистостей Отця, Сина і Святого Духа. Православного Бога навіть можна намалювати, він такий як внизу на іконі ..

трійця, отець , син , дух святий, бог

Якщо взяти кожну окрему людину, то вона буде в своїй голові по різному малювати Бога. Наприклад я написав таку уяву Бога https://www.relihiya.net/blog/shho_take_dlja_mene_bog/2019-09-29-7. інша людина напише іншу уяву Бога.  Людина  може Богом уявляти старого діда на небі, або прибульця з іншої планети, вона може Богом уявляти Ісуса Христа, сонце, якусь тварину і так далі . Деяким людям Бог приходить у снах, деякі люди Бога або Ісуса Христа бачать власними очима і з ним спілкуються.

 

Бог такий як ми його собі окремо уявляємо

Все залежить від того яку інформацію ми отримали про Бога і як ми його собі намалювали. Атеїст, теж малює все за рахунок інформації, яку інформацію він отримує те і малює. Зустрічав атеїстів які відкидали Бога але стверджували, що існує інше життя в космосі і там існують вищі цивілізації, це теж віра в щось вище і невідоме.

Інформація формує людину, тому в релігійних громадах інша інформація заборонена, і там людям кажуть, це єресь, це від диявола, таке читати зась .

Категорія: Християнство | Переглядів: 275 | Додав: Volia | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar