6:25 PM
Не судіть і не судимі будете

Не судіть щоб і вас не судили

Не судіть і не судимі будете, таку фразу люблять говорити релігійні шахраї. Люди, які обібрали і обікрали свою паству, часто розповідають, щоб їх не судили, тому, що так сказав Ісус Христос.     

Від Матвія 7:1-5
1 Не судіть, щоб і вас не судили;
 2 бо яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам. 3 І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? 4 Або як ти скажеш до брата свого: Давай вийму я заскалку з ока твого, коли он колода у власному оці? 5 Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого.

У древньому Ізраїлі релігійна система приймала судові рішення. Якщо людину затримували за порушення закону, то місцевий суд приймав рішення і людині виносив вирок. Наприклад, коли була затримана одна жінка у вчинку перелюбу, то її хотіли по закону побити камінням. За цю жінку, як ми знаємо заступився Ісус Христос, він сказав - Хто з вас без гріха, нехай перший на неї той каменем кине!. Як виявилось, всі ми грішні і ніхто камінь не кинув.

Від Івана 8:3-7
3 І ось книжники та фарисеї приводять до Нього в перелюбі схоплену жінку, і посередині ставлять її, 4 та й говорять Йому: Оцю жінку, Учителю, зловлено на гарячому вчинку перелюбу... 5 Мойсей же в Законі звелів нам таких побивати камінням. А Ти що говориш? 6 Це ж казали вони, Його спокушуючи, та щоб мати на Нього оскарження. А Ісус, нахилившись додолу, по землі писав пальцем... 7 А коли ті не переставали питати Його, Він підвівся й промовив до них: Хто з вас без гріха, нехай перший на неї той каменем кине!...

Сучасні християни, таких судових рішень не приймають і таких судових вироків не виносять. Сьогодні християни, не виносять смертних вироків і нікого не вбивають, цим і відрізняється християнство від єврейської релігійної системи. В минулому християни не дуже трималися рекомендацій Христа і як ми знаємо, вони судили людей і вбивали. Була в минулому інквізиція, яка виносила смертні вироки, і катувала людей. У минулому і РПЦ теж виносила вироки і мала катівні в монастирях у яких вбивала людей, людям вони відрізали язики і виколювали очі, виривали ніздрі, людей ця церква замуровували в стінах своїх монастирів живцем .

Як я писав у верху, сьогодні ніхто з християн таких вироків не виносить, найтяжчий вирок, який сьогодні може  винести християнський суд, це анафема, а далі людину по християнському вченню буде судити сам Бог.

паша мерседес, павло, лавра, священик павло

Не судіть і не судимі будете

Що означає - Не судіть і не судимі будете ?

Релігійні аферисти і шахраї маніпулюють словами Ісуса Христа і вимагають від суспільства, щоб воно мовчало про їхні злочини і нам ці аферисти кажуть - Не судіть нас аферистів і не судимі будете. Мовчіть про наші злочини і про нашу брехню.

Наприклад: У Предстоятеля Києво-Печерської Лаври, в святого Паші Мерседеса, при обшуку були знайдені, фалоімітатори і вагіни. Деякі люди, які називають себе християнами писали, не судіть святого і не судимі будете. Насправді, Пашу Мерседеса ніхто ще не судив, ми лише обговорювали його сексуальне життя, а судити Пашу Мерседеса може лише світський суд. Ми прості люди, можемо обговорювати його святе життя і робити для себе висновки.   

Апостол Павло писав, що писання дуже корисне для докору  і до направи. Аналізуючи Писання ми робимо висновки  а не виносимо судові рішення. 
 
2 Тимофію 3:16-17
16 Усе Писання Богом надхнене, і корисне до навчання, до докору, до направи, до виховання в праведності, 17 щоб Божа людина була досконала, до всякого доброго діла готова. 

 

Примітка; Ісус Христос сказав - Не судіть і не судимі будете. Також, Ісус Христос нам продемонстрував, що непотрібно покривати брехню і маніпуляцію. Ісус відкрито засуджував фарисеїв і різних релігійних аферистів і своїх поглядів він не приховував. Судити і засуджувати злочини, це різні поняття, громадянин може засуджувати злочин, а от суд може виносити судові вироки по факту цього злочину.  

Категорія: Погляди на Біблію і закони | Переглядів: 401 | Додав: Volia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar