3:36 PM
Що таке для мене Бог

Що таке для мене Бог

Написав на цій сторінці розповідь  про свій християнський досвід.  На цей погляд отримав в ютубе різні коментарі. Люди там мені пишуть про Бога, про Ад в якому будуть горіти і багато іншого.

В цій розповіді я розповім, що для мене Бог. Як ми знаємо всесвіт має початок, і всесвіт існує завдяки певним фізичним процесам і законам. Яким був цей початок всесвіту, ми не знаємо. Чому ці фізичні процеси почалися ми теж не знаємо. 

 

Для мене Бог це енергія цього всесвіту, а може енергія яка більша цього всесвіту. 

Що таке Бог ? Можна з філософського погляду сказати, це початок цього всесвіту, це невидима і видима енергія сонця, це невидима і видима  енергія галактик, це фізичні закони, це вітер, це дерева які навколо нас, це тварини які бігають на вулиці. Бог це все що нас оточує. Бог є у всьому. 

Ісус Христос назвав Бога вітром, він сказав - Бог є Дух ( Вітер) .

По своїй суті, Бог живе в кожному із нас, енергія життя це теж свого роду Бог. Завдяки енергії життя  ми існуємо, без енергії нас просто не було.

І в Біблії написано - Я сказав ви Боги і сини Всевишнього всі ви але помрете як люди.

В книзі Буття написано - Створив Бог ( в моєму розумінні розумна енергія)  людину з пороху земного і вдихнув в цю людину Дух життя ( енергію життя ) і стала людина живою.

Питання чи існує ця невидима розумна енергія? Думаю існує, ми спостерігаємо дію цієї енергії можливо в інших формах, як в космосі так і на землі. Питання чи впливає ця енергія на наше життя ? Думаю впливає, якщо порушимо фізичні закони по яким існує ця енергія, ми всі помремо. Чи знаємо ми Бога ? Думаю ми його не знаємо, вся інформація про Бога це наша філософія 

А от про ад і пекло, в якому хтось горить, вам писати не буду. такі маразми не сприймаю. Існує життя і існує смерть, після смерті нічого немає. 

Категорія: Християнство | Переглядів: 487 | Додав: Volia | Теги: бог, люди і бог, бог енергія, що таке бог | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 herasimenko • 11:53 PM, 2020-07-12 [Матеріал]
Що є для мене Бог.
Для мене Бог є те, не існування якого не можливе. Тобто, Бог - це реальність яка завжди існувала, існує і буде існувати. По іншому Бог – це Буття, сутністю якого є космічна свідомість, яка, так же як і свідомість людини, має трійчату структуру, що складається з сили логіки думки, сили волі і інформаційного поля (знань) космічних масштабів. Космічна свідомість, як і свідомість « людини розумної» має не матеріальну природу і перебуває на « за межовому» рівні Буття або на «за планковскому» рівні енергій високих вібрацій. Всяка свідомість, по своїй суті, складається із субстанційних квантів поля енергії. Субстанційний, у розумінні, первинній із якого формується Буття як таке в цілому. Якщо виходити з понять квантової фізики, то ці субстанційні кванти поля енергії формують поле космічної свідомості, яке є полем суперпозиції таких субстанційних квантів енергії. У цьому полі із цих субстанційних квантів енергії сформовані матриці або квантові системи поля енергії космічної свідомості. Так ось і сама сила логіки домки, і сила волі, як і саме інформаційне поле свідомості, являються такими матрицями поля космічної свідомості, яке у фізиці ще йменується як світовий ефір. Д.І. Менделєєв, у своїй статті «Попытка химического понимания мирового эфира», такі субстнційні кванти назвав «ньютоніємами», позначаючи їх через «х», тим самим відокремивши від хімічних елементів, вказуючи на їх нематеріальність (духовність). Матриці і матричні системи, які складають силу думки, силу волі і інформаційне поле свідомості, будучи за своєю формою полем, різняться як за своїм змістом, так і силами взаємного зв’язку. Для кращого сприйняття, виходячи з принципу аналогії, в матеріальному світі ми маємо різні види полів з відповідними їм силами взаємодії: гравітаційні, електромагнітні, сильні і слабкі. Виходячи з того, що порушена тема є настільки великою, що у короткому дискусійному описі її викласти не є можливим. Резюмуючи вище викладене, хочу висловитися по даному дискусійному питанні в наступному, що для мене Бог Отець - це Космічна свідомість, Бог Син – це Вселенська свідомість, Святий Дух - це інформаційне поле космічної свідомості, яке є складовою частиною Святої Трійці. І у цьому інформаційному полі закладені моральні канони самої свідомості, якщо можна так висловитися, на зразок заповідей Божих для індивідуальної обумовленої свідомості, якою являється свідомість «людини розумної».
avatar