2:32 PM
Жертва Ісуса Христа

Жертва Ісуса Христа в чому її цінність   

Роздум на тему жертви Ісуса Христа 

Жертва Ісуса Христа цікава для дослідження. Ісус Христос був досконалою людиною і приніс себе в жертву за гріхи всього народу. Щоб ця жертва працювала, людям потрібно вірити в цю жертву.

Біблія нам пише - Як Мойсей підняв змію в пустинні, так потрібно бути піднятому Сину Людському, щоб кожний хто на нього буде дивитися з вірою отримав життя вічне.

мойсей, змія в пустинні, прапор із змії,

Коли народ Ізраїлю йшов через пустелю і там в пустелі людей кусали змії, багато людей помирало від цих укусів і люди почали бунтувати. Мойсей був добрим психологом і зробив мідного змія, підняв цього змія як прапор над народом, а народу він сказав, кожний хто буде з вірою дивитися на цього мідного змія залишиться живий. Люди йшли далі, деяких людей кусали змії, вони помирали.  У цій ситуації в Мойсея  була добра відмазка (від себе )- у людей яких покусали змії  віри немає і тому вони померли, ці люди безбожники, якби в них була така віра як у нас всіх, тоді вони були живі ))).

Сьогодні подібним прапором для народу є людина Ісус Христос. Кожний хто буде вірити в жертву Ісуса Христа отримає вічне життя. Виникає логічне питання, в чому принцип жертви ? Принцип жертви - кров за кров, зуб за зуб ? Адам нікого не вбивав, він вбив себе, він винен лише в своїх власних помилках. Провина Адама лише в тому, що він відмовився підкорятися Богу і для цього жертва другого Адама ( Христа) для Бога непотрібна, за свій злочин (гріх ) перший Адам заплатив своїм життям, він помер.

Якщо людство хоче позбутися гріха Адама, то непотрібно вбивати інших людей і непотрібно вбивати тварин. Потрібно змінювати себе, ставати досконалими, потрібно своїми діями показати Богові, що ви підтримуйте його політику і хочете його правління. Мені цікаво, чому людство обрало інший шлях викупу ? Чому людство вирішило, що вбивством людей, тварин, можна загладити свої власні гріхи ? В чому тут замануха і в чому цінність жертви Ісуса Христа ? Навіщо люди вбили людину Ісуса Христа, своїми діями порушили закон не вбий  і тепер розповідають що ця людина їхня жертва за гріхи.

 

На тему жертвоприношення ще писав тут, читайте - знаєте відповіді пишіть  

Категорія: Християнство | Переглядів: 317 | Додав: Volia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar