7:39 PM
Чим відрізняються сучасні християнські церкви.

Чим відрізняються сучасні християнські церкви.

Сучасне християнство дуже відрізняється одне від одного. Всі християни читають Біблію, але читають її по різному, одні в цій книзі бачать одне, інші бачать інше. Християни, також не однаково сприймають Бога, існують такі громади, які з людини роблять божество.

Одні християнські спільноти вірять в біблійне створення всесвіту і землі. Інші спільноти, більш схильні вірити в науково обгрунтований процес сотворення всесвіту і землі. Одні християни тримаються закону Мойсея і вважають, що цей закон потрібно виконувати, інші виконують заповідь Христа - люби ближнього свого, і вважають що виконавши цю заповідь вони виконують весь закон.

  khristijanstvo.jpgІснують християни, які не вірять в життя після смерті, такі християнські спільноти стверджують, що після смерті життя немає, вони вірять у воскресіння. На їхній погляд воскресіння і безсмертна душа, це не одне і те саме. Воскресіння це повернення до життя і це воскресіння відбудеться в майбутньому коли прийде Христос.

Інші християни вірять теж у воскресіння, вони вважають, що коли людина помирає, вона змінюється і стає духовною особою, душа людини живе після смерті. Об'єднує ці дві групи християн одне, це бажання до життя. Ап Павло сказав - Павло, раб Божий, а апостол Ісуса Христа, по вірі вибраних Божих і пізнанні правди, що за благочестям, в надії вічного життя, яке обіцяв був від вічних часів необманливий Бог.

Існують церкви, де люди вивчають Біблію, як студенти вивчають науку в Університеті. Люди, як студенти на парах, сидять і вчать Біблію, можуть навіть поєднувати таке навчання з наукою. Також існують церкви, де люди мало вивчають Біблію, в основному слухають проповіді керівництва церкви, потім танцюють, можуть впадати в гіпнотичний транс.

Всі ці наші релігії поєднує кінець існування землі. Кінцем існування землі за вченням буде Армагедон, війна Бога з цим гріховним світом. Між тим, не всіх поєднують погляди на життя після Армагедону. Одні вважають що вони будуть жити на небі, як живуть Ангели, інші вважають що будуть жити на землі як живуть сьогодні люди і ними там буде 1000 років правити Христос.

Така от коротенька розповідь про сучасне християнство .

Сучасні християнські церкви і їхні вчення , дуже відрізняються.

 

Категорія: Релігія | Переглядів: 185 | Додав: Volia | Теги: вірять, Віра, біблія, християнство, християни, чим відрізняються, бог, вчення, релігія, сучасне християнство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar