8:00 PM
Коронавірус і його поширення

Коронавірус і його поширення

Що робити християнам під час епідемії ?

Слово "церква" це грецьке слово, яке перекладається на нашу мову "зібрання". Коли кажуть, що в країні епідемія - вірус, то християнам потрібно задуматися чи ходити їм на зібрання. Зрозуміло, що залізо воно інше залізо гострить тому спілкування важливе , так казав ап Павло. Також повинно бути зрозуміло, що існує заповідь Ісус Христа -  Люби ближнього свого, хто не любить той не знає Бога. Якщо християнин під час епідемії відвідує будь яку церкву (зібрання ) він порушує цю заповідь.

Коронавірус

Християнин може бути носієм коронавірсу , також він може в церкві інфікувати цим вірусом інших людей, або сам заразитися . Будь які релігійні церемонії під час епідемії на мій погляд не повинні проводитися. Християни, якщо вони християни повинні виконувати заповідь Ісуса Христа і любити своїх ближніх. Було добре щоб вони не розносили вірус по церквах і по своїх домах, краще припинити на якийсь час служіння  і перебувати в дома в молитві.  Такий мій погляд.

Тому від себе радив би не ходити на зібрання ( до церкви), уникати зустрічів на дому, в цьому і полягає любов до свого ближнього. Коли людина робить все для того щоб її ближній і вона сама не захворіла, цим вона проявляє християнську любов. Така от порада, хоча думаю цю пораду вам повідомили ваші пастори і диякони  

Категорія: Релігія | Переглядів: 219 | Додав: Volia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar