7:25 PM
Одягнути маску це смерть

Одягнути маску це для мене смерть 

Учителька відмовилась носити засоби захисту від корона - вірусу

Виявляється існують релігійні групи, які безпідставно кажуть своїм вірянам не носити маску. 

Учителька з української мови та літератури, яку міський суд оштрафував на 17 000 грн за відмову носити маску в закладі освіти, вважає цю суму захмарною й подаватиме апеляцію. Однак перебувати в захисній масці або щитку не збирається, бо їй забороняє релігія: 

"Я християнка віри Євангельської й слово Господнє мені категорично забороняє носити маску, оскільки Він створив мене за образом та подобою своєю. Ми з відкритим обличчям, як у дзеркалі, дивимось на Господа. Тому я відмовляюсь носити ці маски й для мене її вдягти – це смерть." Джерело

 


Християнин повинен виконувати заповіді "не вбий" "люби ближнього". Під час пандемії християнин повинен бути прикладом носіння маски, він повинен дбати про оточуючих його людей. Якщо християнин хворий і умисно, ( порушуючи норми карантину) інфікує іншу людину хворобою, яка спричинить смерть, він по закону буде винуватий у вбивстві людини, такий християнин - хижак, він мабуть Царства Божого не успадкує.

1 до Коринтян 6:9-10
⁹ Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ¹⁰ ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони! 

Умисне інфікування себе хворобою, яка спричинить смерть, називається самогубством, це теж вбивство, такі люди теж мабуть Царства Божого не вспадкують. Навпаки, переможець успадкує все, про це пише нам Біблія.

Об'явлення 21:7-8
Переможець наслідить усе, і Я буду Богом для нього, а він Мені буде за сина! ⁸ А лякливим, і невірним, і мерзким, і душогубам, і розпусникам, і чарівникам, і ідолянам, і всім неправдомовцям, їхня частина в озері, що горить огнем та сіркою, а це друга смерть! 

 

Примітка; На тему носіння маски, людина мені написала - Здорові люди не повинні цілодобово носити маску і нищити органи дихання.... Закон України не вимагає від людини цілий день носити маску, людина повинна носити маску лише в приміщені . Якщо ви зайдете в автобус, то там невідомо хто хворий, а хто здоровий, медичної перевірки ці люди не проходили, для безпеки оточуючих вас людей, і своєї безпеки ви повинні вдягнути маску. Якщо ви не цінуєте своє життя, можете маску не носити а кожен день робити тест на ковід і його як доказ що ви здорові показувати людям які його цінують.

Так як цю тему писав для християн, то існує золоте правило - Як хочете щоб з вами люди поступали, так ви поступайте з ними. Думаю християнин не хоче знаходитися в одному приміщені з ковідним хворим без маски, який може бути лише носієм хвороби а сам не хворіти, тому розумно християнину використовувати засоби захисту і діяти так як належить християнину.

Категорія: Новини сайту - Релігійний досвід | Переглядів: 136 | Додав: Volia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar